Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 024-32132132
  • info@dossiernet.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Het Hypotheek Volg Systeem komt eraan!

Voor de hypotheekadviseurs onder u komen wij binnenkort met bijzonder goed nieuws. Want op dit moment wordt erg hard gebouwd aan het Hypotheek Volg Systeem (HVS).

Zonder nu direct al alles te vertellen kunnen wij u alvast wel meedelen, dat het HVS een volledig administratief verwerkingssysteem is, waarbij het focus op hypotheken zal liggen. Klantgegevens, klantprofiel, gegevens van geldgever en behandelaar, alles wordt zeer overzichtelijk in beeld gebracht. Opslag van documenten, plaatsen van schermnotities, mailen, printen, voortgangscontrole, agenderingsfuncties, het HVS is bedoeld om u veel werk uit handen te nemen, en om overzicht te geven. 

WFT
Vanaf de eerste gegevensinventarisatie (naar keuze via uw website of van achter uw bureau) tot en met de laatste controle van de notarisstukken, wordt alles digitaal vastgelegd. U voldoet daarmee straks moeiteloos aan de eisen van de WFT. En controleerbaar, want alles is online opgeslagen. Tot het moment dat u het weer oproept.

BGFO
Ook de onrust rondom de openheid van beloning wordt door het HVS grotendeels weggenomen. Want binnen het HVS zult u feilloos kunnen registreren hoeveel minuten u met welk onderdeel bezig bent geweest. Waarna u zelf bepaalt of u over gaat tot declareren of tot afboeken van het totaal op de beschikbare provisie van de geldverstrekker. 
En v.w.b. dat laatste: de berekening 'provisie'-/- 'urentarief' zal de consument erg duidelijk maken, dat uw beloning beslist niet bovenmatig is. Nog sterker, het HVS maakt erg duidelijk dat voor de 30 jaren service, die u na passeren moet geven, maar relatief weinig beloning over blijft.  Want:  .......

Grote delen van het HVS zijn tevens toegankelijk voor uw klant
Uw klant zal feilloos op de hoogte zijn van al uw wekzaamheden. Uw discussies met acceptanten, uw gesprekken met taxateurs, met notarissen, de tijd die u nodig hebt om de offertes te beoordelen. het HVS geeft feillos inzicht. Aan u en uw klant. Alhoewel, er zijn natuurlijk altijd onderdelken waarvan het niet zinvol is dat uw klant die te zien krijgt. Daarom geeft u in het HVS zelf met een vinkje aan, wat uw klant wel en niet mag zien. 
Om uw klant toegang te kunnen geven tot hun dossier levert het HVS voor ieder dossier toegangscodes. Automatisch.
Plezierige bijkomstigheid is, dat de toegang verloopt via uw website. Zodat u nog eens extra gelegenheid krijgt aan cross-selling te doen.

Plus:
Inderdaad er is nog heel wat meer te vertellen. Maar dat bewaren we graag voor de definitieve lancering over een paar weken.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 01-04-2009. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.